Η εταιρία ad infinity ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Άρτα από τον μέχρι και σήμερα ιδιοκτήτης της, Μάνος Κοσμάς.
Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της διαφήμισης και του marketing, αλλά και σε μια σειρά από συναφείς τομείς όπως η προώθηση, η επικοινωνία και ο στρατηγικός σχεδιασμός.

Η συνεχής ανάπτυξη και οι επιχειρηματικές επιτυχίες συντελούν στη δημιουργία ενός προφίλ επιχείρησης, που είναι δυναμική, σημαντικά αναπτυσσόμενη και που πραγματοποιεί μελετημένες και σταθερές κινήσεις, οι οποίες την έχουν ήδη τοποθετήσει σε μία ηγετική θέση στην τοπική αγορά και την έχουν χαρακτηρίσει σαν μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία σε τζίρους και μερίδιο αγοράς, σαν ένα σημαντικό συνεργάτη για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που στοχεύουν στην μακροχρόνια οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Το 2016 μετακομίσαμε από την είσοδο της Άρτας στην Βασ. Πύρρου 30, σε ένα μεγαλύτερο χώρο, όπου μπορούμε να υποδεχτούμε τους πελάτες μας με μεγαλύτερη άνεση, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να μας βρουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Στόχος μας πάντοτε παραμένει να εξελισσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας, μεγαλώνοντας τις δραστηριότητές μας και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με γνώση, εμπειρία και επιτυχημένο σχέδιο.